Vier de Vrijheid met een Vrijheidsmaaltijd 

Op 5 mei vieren we de vrijheid. Door samen een maaltijd te delen en bij elkaar aan tafel te schuiven staan we op deze dag stil bij onze vrijheid. Een bijzondere ontmoeting aan de eettafel, waarbij  we met elkaar in gesprek gaan over thema’s als vrijheid en onvrijheid: thema’s waar je niet dagelijks bij stilstaat en waar je bij uitstek op 5 mei aandacht aan kan geven. Je kan zelf een Vrijheidsmaaltijd organiseren, de Vrijheidssoep die chef Nadia Zerouali heeft bedacht maken of kopen. Deel op 5 mei een maaltijd met familie, vrienden of buurtbewoners en ga het gesprek aan met elkaar. 

Wil je zelf een Vrijheidsmaaltijd organiseren, dat kan!

Laten we samen er voor zorgen dat in de provincie Utrecht zo veel mogelijk mensen aanschuiven op 5 mei. Hiervoor kunnen we de hulp van organisaties en partijen goed gebruiken. Wil je een verkooppunt zijn voor de Vrijheidssoepblikken of wil je zelf een Vrijheidsmaaltijd organiseren in je stad, dorp, wijk of buurt? Neem dan contact op met Annika via: annika@bevrijdingsfestivalutrecht.nl.

 Vrijheidsmaaltijd

De Vrijheidsmaaltijd zorgt voor bijzondere ontmoetingen aan de eettafel en is dé plek voor een goed gesprek over vrijheid. Schuif aan bij een ontbijt, lunch, brunch of diner in jouw buurt, wijk of vereniging.

Schuif aan bij een Vrijheidsmaaltijd! 
Kijk hier voor een overzicht de locaties in de provincie Utrecht