Op 5 mei organiseren we speciaal voor de allerkleinsten een kinderprogramma. Bekijk hieronder de activiteiten die plaatsvinden op 5 mei in Park Transwijk. De activiteiten zijn net als het Bevrijdingsfestival Utrecht vrij toegankelijk.

Bekijk hieronder het programma en het tijdschema van het Kinderfestival!

Picnic Springkussen

Kom kijken wie er het allerhoogste kan springen op het Picnic Springkussen!

Niek & Guy

Wat is er beter dan één goochelaar? Twee goochelaars!  De meermaals bekroonde goochelaars Niek & Guy vormen samen een sterk en komisch duo die je omver blazen met magische en komische trucs. Tijdens het Kinderfestival geven Niek & Guy twee keer een magic show en lopen rond om je ook van dichtbij te verbazen met magie. 

Circus DIEDOM

Heb je er ooit van gedroomd om circusartiest te worden? Dan ben je op Bevrijdingsfestival Utrecht aan het goede adres. Circus DIEDOM is dé circusschool van Utrecht. Leer lopen op een bal of koord, jongleer of ga aan de sla met hoelahoeps. De hele dag kan je verschillende circusonderdelen uitproberen en Circus DIEDOM helpt je graag. 

Lisa & Joost

Gitarist Joost en zangeres Lisa doen jouw verzoeknummertje! Lekker zelf weten: voel je vrij! Van popmuziek tot poesje mauw. Kom luisteren naar Lisa & Joost die de mooiste popmuziek en kinderliedjes zingen. Een muzikaal feestje waarbij klein en groot de sterren van de hemel mogen zingen!


Schminken bij De Toverkist

Van 13.00 tot 16.00 uur kun je worden geschminkt door De Toverkist. Hier kunnen kinderen en volwassenen worden wat ze maar willen. Het is niet alleen magisch om geschminkt te worden, maar ook het kijken naar hoe anderen geschminkt worden, is een feestje. 

Groene energie opwekken met BikeFlip

Tijdens het Kinderfestival kunnen de kleintjes al fietsend groene energie opwekken bij BikeFlip! BikeFlip biedt een abonnement op refurbished kinderfietsen. Dit initiatief vermindert de uitstoot en vervuiling door alternatieven te bieden voor nieuwe fietsen uit China, terwijl ook de impact van productie en transport wordt geminimaliseerd. Op Bevrijdingsfestival Utrecht kun je bij BikeFlip ook jouw ideale refurbished fiets samenstellen, dus misschien zie je binnenkort jouw gekozen ontwerp door de hele stad!

BikeFlip is onderdeel van Innofest