Vriend van de Vrijheid

Vriend van de vrijheid

Speciaal voor ondernemers en organisaties bieden wij je de mogelijkheid om ‘Vriend van de Vrijheid’ te worden. Vanaf € 1.000,- kun je Vriend van de Vrijheid worden. Voor jouw vriendschap ontvang je toegang voor twee personen tot onze backstage VIP borrel, een exclusieve rondleiding over het festivalterrein en vermelden wij je met logo/naamsvermelding op onze website.

 

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Het Bevrijdingsfestival Utrecht trekt jaarlijks ca. 40.000 bezoekers, die vanuit de hele regio samen de vrijheid komen vieren in het Utrechtse Park Transwijk. Het festival kent een brede opzet en biedt naast muziek een variëteit aan activiteiten rond de thema’s van 5 mei. Deze combinatie maakt het festival uniek en onderscheidt zich van andere festivals.

Wij geloven echter dat we met maatwerk samen tot de beste oplossing komen. Kortom, ben je geïnteresseerd of nieuwsgierig naar mogelijkheden? Laat het ons dan weten via sponsoring@bevrijdingsfestivalutrecht.nl, dan vertellen wij je graag wat er mogelijk is. Download hier de sponsorbrochure.