Talent gezocht!

Geplaatst op 27 november 2019

Op dinsdag 5 mei aanstaande is het weer zover. Het Bevrijdingsfestival Utrecht strijkt
voor de 28ste keer neer in Park Transwijk. Naast twee grote podia, gevuld met
gerenommeerde bands uit binnen- en buitenland, een inhoudelijk programma op het Vrijheidspodium hebben we ook ruimte voor nieuw talent uit de provincie Utrecht.

Wij zijn van mening dat alle talenten uit de provincie een eerlijke kans verdienen om een plek (met daarbij horende gage) op het Sena Performers podium te bemachtigen.

Spelregels voor deelname

Hoe kom je in aanmerking voor een podiumplek?
Wil jij jouw carrière als professionele muzikant een boost geven en ervaren hoe het is om voor een groot publiek op te treden? Meld je dan nu aan!
Aanmelden kan door je link met muziek, een foto en een bio mailen naar talent@bevrijdingsfestivalutrecht.nl Aanmelden kan tot en met zondag 9 februari 2020.

Voorrondes
Na de deadline selecteert de selectiecommissie 10 acts die mogen deelnemen aan de voorronde. De uitkomst van de voorselectie wordt uiterlijk maandag 17 februari bekend gemaakt. De geselecteerde acts zullen als opdracht een Vrijheid nummer moeten schrijven. Deze wordt samen met een eigen nummer tijdens de voorronde gespeeld voor een jury en aanwezig publiek.

De voorrondes vinden plaats op dinsdagavond 17 maart. Een deskundige jury, met het Bevrijdingsfestival Utrecht als voorzitter, bepaald welke act op 5 mei mag spelen op het Sena Performers podium.

Voorwaarde van deelname
Het is van belang dat je een groot publiek aan kan en al ervaring hebt met het spelen op kleinere podia en toe bent om de volgende stap te zetten in je carrière.

Heb je vragen over dit traject, voel je vrij om contact op te nemen met onze programmeur Bert Dondorff op talent@bevrijdingsfestivalutrecht.nl.

Dit project wordt mede mogelijk gemaakt door het Prins Bernard Cultuur fonds.