Premier Mark Rutte zet vrijwilligers in het zonnetje

Geplaatst op 17 maart 2019

Zondag 17 maart 2019 zette Mark Rutte vrijwilligers van Bevrijdingsfestival Utrecht in het zonnetje. Om alle vrijwilligers te bedanken voor hun inzet de afgelopen jaren, want zonder hen is het Bevrijdingsfestival Utrecht niet mogelijk! Wil je dit jaar ook meehelpen op Bevrijdingsdag 5 mei 2019? Aanmelden kan via: bit.ly/2F8BiYV

David Vermeulen en Marloes Veerkamp namen de eer om namens alle vrijwilligers Mark Rutte te ontmoeten.

David Vermeulen heeft als vrijwilliger geholpen Park Transwijk om te toveren tot geweldige festivallocatie in het bouw en breekteam. Hij werkt de laatste jaren mee als bar-vrijwilliger. David denkt goed mee over het enthousiasmeren van potentiële nieuwe vrijwilligers en staat altijd met een grote lach achter de bar. En daarbij pakt hij niet alleen de dag-, maar ook altijd de avondshift. We zijn superblij met deze topper!

Marloes Veerkamp is sinds 2016 een graag geziene vrijwilliger bij BFUtrecht, daarvoor al actief als vrijwilliger bij BFZwolle. Marloes is altijd goed gehumeurd, werkt hard en maakt er een feestje van. Ze heeft een warm hart voor haar mede-vrijwilligers, daarom is ze vanaf 2017 coördinator geworden van de infobalie. Daarnaast helpt ze rondom 5 mei ook altijd mee in de crewcatering. We zijn erg trots op haar!

Foto’s: Joris Louwes