Het Bevrijdingsfestival Utrecht maakt de tweede reeks namen bekend

Geplaatst op 6 maart 2020

Vorige maand maakte het Bevrijdingsfestival Utrecht bekend dat Snelle als Ambassadeur van de Vrijheid naar het festival komt. En bracht het festival naar buiten dat GIAN, Josbros, MY BABY, Pip Blom, Real Derek, Retro de Luxe, Rumbaristas en Sevn Alias op 5 mei optreden.

Vandaag, op vrijdag 6 maart voegt het festival Bongloard, Goldband, Rondé, Roosbeef, S10, Vive La Fete en YĪN YĪN toe aan het rijtje met namen. En daarmee heeft het festival nog één podiumplek te vergeven aan de winnaar van onze zoektocht naar nieuw Utrechts talent!

Talent gezocht

Het Bevrijdingsfestival Utrecht hecht veel waarde aan de muzikale ontwikkeling van opkomend talent uit de provincie Utrecht. Om muzikaal talent een kans te geven, is het festival een traject gestart in samenwerking met het Prins Bernhard Cultuurfonds en muzikale broedplaats dB’s. Dankzij een open oproep kon al het muzikaal talent uit de provincie Utrecht zich aanmelden. Inmiddels heeft de jury – bestaande uit diverse Utrechtse muziekprofessionals – bepaald dat Sured, GunYama, Waus, The Capsones, Anna Lotte en de winnaar van de Clash of The Titans deelnemen aan de voorronde in dB’s op dinsdag 7 april.

Benieuwd naar het resultaat?

Kom dan op dinsdagavond 7 april naar de voorronde in dB’s en laat je verrassen door het talent. De winnaar van deze avond zal op 5 mei het Sena Performers Podium openen.

Kijk voor meer info op: https://www.bevrijdingsfestivalutrecht.nl/inhoudelijk-programma/talent-gezocht/