Dit zijn de artiesten die optreden op 5 mei in Park Transwijk

Geplaatst op 5 april 2022

Na twee jaar is Bevrijdingsfestival Utrecht terug in Park Transwijk. Van 11.30 uur tot 23.00 uur zijn er optredens van ondere andere Fresku, My Baby, Karsu, Sevn Alias en WIES. Daarnaast zijn de talenten van BOKS Cultuurhuis en Songs for Freedom te zien. Het festival kent een brede opzet en biedt naast muziek een variëteit aan programma-onderdelen rond de thema’s van 5 mei. Het thema van dit jaar is Vrijheid in Verbondenheid. Een urgent thema, want we worden er nog dagelijks mee geconfronteerd dat vrede en vrijheid niet vanzelfsprekend zijn. Het is belangrijk om met elkaar in verbinding te blijven, ongeacht wie je bent en waar je vandaan komt.

Op 5 mei staan Fresku, My Baby, Karsu, Sevn Alias, WIES, Retro Deluxe (het beste van 80s verantwoord, 90s Now en Zer00s Heroes), Rudeboy plays Urban Dance Squad ft. DJ DNA, Waltzburg en Muyayo Rif (i.s.m. La Vuelta Holanda) op het hoofdpodium. Benieuwd naar de artiesten? Check dan deze pagina voor meer informatie over de line-up

“We zijn blij dat we na twee jaar weer terug zijn in Park Transwijk en dat we een festival mogen organiseren met publiek. Met de partners hebben we een mooi programma gemaakt om stil te staan bij het thema Vrijheid in Verbondenheid.”

Manja Kerstholt, Directeur Bevrijdingsfestival Utrecht

 

Bevrijdingsfestival Utrecht 2022 festivalbeeld