Bestemming crowdfundingsactie Bevrijdingsfestival Utrecht bekend

Geplaatst op 28 maart 2023

Verbinding, saamhorigheid en vrijheid. Dát is Bevrijdingsfestival Utrecht. Met deze woorden op Gofundme startte Mandy en Suzanne de cowdfundingsactie. Als trouwe bezoekers en liefhebbers van Bevrijdingsfestival Utrecht hebben zij dit initiatief gestart. En met succes! Wij zijn heel erg dankbaar voor de steun en warme bijdragen van alle mensen die ons met de donaties een hart onder de riem hebben gestoken.

In overleg met de initiatiefnemers van de crowdfundingsactie hebben we als organisatie van Bevrijdingsfestival Utrecht gekeken hoe wij het opgehaalde bedrag een goede bestemming kunnen geven. Met als doel een concrete en betekenisvolle plek op het festival. Die hebben we gevonden in het Vrijheidspodium. Dit is de plek met een lokale, diverse programmering waarbij we samenwerken met verschillende initiatieven zoals BOKS Cultuurhuis uit Kanaleneiland en Stranded FM.

Met de opbrengsten van de crowdfundingsactie hebben we dit podium op het festival kunnen realiseren. Want vrijheid vier je samen.