Comedy & vrijheid

Een van de belangrijkste kenmerken van een rechtsstaat is vrijheid. Vrijheid om te doen wat je wil en om te zeggen wat je denkt. Tegelijkertijd is humor een van de beste middelen om aandacht te vragen voor zware thema’s en die bespreekbaar te maken. Vandaar dat Bevrijdingsfestival Utrecht en Utrecht International Comedy Festival (UICF) wederom de handen ineen slaan, en met succes! Op zaterdag 17 juli 2021 zal het nieuwe talent te zien zijn in twee wervelende eindshows in Theaterhuis de Berenkuil. De shows starten om 15:00 uur en om 20:00 uur. I.v.m. de coronamaatregelen is het belangrijk dat je van te voren een ticket hebt bemachtigd. Dus ben je benieuwd naar de talenten in spe, klik dan hier om een ticket te kopen!

Mocht je de show vanuit de bank willen kijken, kan dat ook! We livestreamen de show van 15:00 uur en die van 20:00 uur via YouTube.

——

Van 19 februari tot 17 maart 2021 organisseerde het Utrecht International Comedy Festival allerlei online events, met als thema: humor. Met humor kun je ook aandacht vragen voor zware thema’s en om die bespreekbaar te maken. Gemist? Je kan de shows terugkijken via ons Youtubekanaal!