Park Transwijk

Dit jaar heeft het festival één ingang en die is bij het Europaplein, bij de City Campus MAX. Hier zijn ook fietsenstallingen aanwezig. Let rondom het festivalterrein op de borden en volg de aanwijzingen van de verkeersbegeleiders.

Kom je met de fiets?

De fietsenstallingen van het festival zijn aan de Europalaan en bij rotonde Europaplein. Vanuit het centrum, Lombok en de Noordelijke wijken kom je via de Overste den Oudenlaan bij het Anne Frank Plein en ga je daar rechtdoor naar het Europaplein. Daar zijn diverse fietsenstallingen en een grote entree naar het festivalterrein.

Kom je met het OV?

Vanaf Utrecht Centraal gaan trams en bussen richting het Europaplein. Daar is de ingang van het festival aan de Europalaan zijde. Neem bijvoorbeeld tram 60 richting Nieuwegein en stap uit bij de halte Vasco da Gamalaan. Of neem de bus naar Europaplein-Noord. Plan je reis via U-OV voor actuele vertrektijden. Kom je met de trein? Ga voorbereid op pad:

  • Plan vooraf je reis van deur tot deur in de NS-App of op ns.nl. ’s-Avonds laat terug naar huis?! Gok niet op de allerlaatste trein, deze kan erg druk zijn. Er rijden geen extra late treinen na afloop van het festival!
  • Koop voor vertrek online je vervoerbewijs. Reis je met een OV-chipkaart, laad dan vooraf voldoende saldo op je kaart, ook alvast voor de terugreis. Zo voorkom je dat je lang moet wachten bij de kaartautomaat.

Kom je met de auto?

Parkeer bij P+R Westraven, neem de tram 60 terug (richting Centraal Station) naar Vasco da Gamalaan en volg daar de aanwijzingen en borden.