Park Transwijk

De grote ingang van het festivalterrein vind je aan de kant van het 5 mei plein. Hier kun je ook je fiets stallen. Er is nog een ingang bij het Europaplein, bij de City Campus MAX, ook hier zijn fietsenstallingen aanwezig. We proberen je zo goed mogelijk te leiden naar de beste ingang maar het kan voorkomen dat je wordt omgeleid. Let rondom het festivalterrein op de borden en volg de aanwijzingen van de verkeersbegeleiders.

Kom je met de fiets?

Alle fietsenstallingen van het festival zijn aan de Europalaan en bij rotonde Europaplein. Vanuit het centrum, Lombok en de Noordelijke wijken kom je via de Overste den Oudenlaan bij het Anne Frank Plein en ga je daar rechtdoor naar het Europaplein. Daar zijn diverse fietsenstallingen en een grote entree naar het festivalterrein.

Kom je met OV?

Makkelijk vanaf Utrecht CS naar het bevrijdingsfestival? Neem dan de tram en reis snel naar Park Transwijk.

Komende zondag 5 mei is het weer tijd voor het bevrijdingsfestival in Park Transwijk. Pak de tram naar Nieuwegein of IJsselstein vanaf Utrecht Centraal om makkelijk bij het festival te komen. We zetten extra trams in.

Op Utrecht Centraal vertrekken de trams vanaf het Jaarbeursplein (haltes H).

De dienstregeling van de tram vind je via deze linkjes:
Tram naar Nieuwegein Zuid
Tram naar IJsselstein Zuid

Of koop online het speciale 5 Mei-retour en je reist met de trein jouw favoriete Bevrijdingsfestival met 20% korting, ongeacht de afstand die je reist. Het 5 Mei-retour is te koop tot uiterlijk 5 mei 14.00 uur. Ga voor meer informatie naar www.ns.nl/5meiretour.

Kom je met de auto?

Parkeer bij P+R Westraven, neem de tram terug (richting Centraal Station) naar halte 5 mei plein en volg daar de aanwijzingen en borden.