Comedy & vrijheid

Een van de belangrijkste kenmerken van een rechtsstaat is vrijheid. Vrijheid om te doen wat je wil en om te zeggen wat je denkt. Tegelijkertijd is humor een van de beste middelen om aandacht te vragen voor zware thema’s en die bespreekbaar te maken. Vandaar dat Bevrijdingsfestival Utrecht en Utrecht International Comedy Festival (UICF) wederom de handen ineen slaan. Samen zijn we op zoek naar jongeren tussen de 16 tot 27 jaar die onder begeleiding van professionele comedians een comedy-act willen neerzetten met als onderwerp: Vrijheid!

Heb jij ambities en zou jij graag willen leren wat stand-up comedy is? Meld je dan nu aan voor het project Vrijheid & Comedy. Volg de workshops en werk aan je eigen comedy act! De lessen starten in de week van 31 mei. Deelname is gratis. De leukste, grappigste en interessantste acts zullen te zien zijn in wervelende eindshow in juli. Aanmelden en meer informatie via: lambertjan@uicf.nl

——

Van 19 februari tot 17 maart 2021 organisseerde het Utrecht International Comedy Festival allerlei online events, met als thema: humor. Met humor kun je ook aandacht vragen voor zware thema’s en om die bespreekbaar te maken. Gemist? Je kan de shows terugkijken via deze link!