Jonna Fraser

Jonna Fraser is een van Nederlands meest veelzijdige artiesten en is sinds zijn deelname aan het hiphopcollectief New Wave in 2015 niet meer weg te denken uit zowel het Nederlandse hiphoplandschap als de hitlijsten.

Jonathan Fraser (22) is opgegroeid in Zaandam Zuid. Op zijn 12e maakte hij kennis met hiphop sindsdien is het zijn uitlaatklep. Het begon als een hobby, maar snel werd het zijn liefde. Met zijn aparte stemgeluid en unieke delivery onderscheid hij zich van de rest. Jonna Fraser is opgegroeid met allerlei soorten muziekgenres en dat hoor je weer terug in zijn muziek. Hij vindt zijn inspiratie bij het maken van muziek voornamelijk bij soul muziek en rap uit de jaren 90. Hij heeft een erg veelzijdige smaak (van gangster rap tot zwoele soulnummers) en dat is goed terug te horen aan de diversiteit in zijn muziek. Jonna is een goedlachse en positief ingestelde jongen en draagt een goed gevoel uit in zijn teksten.

Na ‘Maatje 45’ (2014), ‘Alle Tijd’ (2015), ‘Goed Teken’ (2016), ‘Blessed’ (2016), ‘Jonathan’ (2017) en ‘Blessed II’ (2017) is het tijd voor het zevende studioproject van de inmiddels 25-jarige Zaandammer.

Hoofdpodium 16.30 uur