BOKS Cultuurhuis

BOKS Cultuurhuis is terug in Park Transwijk! Het belooft weer een hele toffe show te worden met talent uit eigen huis.

Young Cabbage

Young Cabbage is een artist & producer die gebruik maakt van verschillende stijlen om de rap/pop scene te betreden. Van melodic trap naarrapid fire flows, Young Cabbage kan het allemaal.

Rafaello

Rafaello is een 20-jarige artiest uit Vleuten die muziek maakt om zijn gevoelens te uiten en zijn denkwijze te delen met anderen. Muziek is een belangrijke uitlaatklep voor hem en heeft hem een doel en visie in het leven gegeven.

Bandie

Bandie is een 16-jarige Utrechtste artiest. Sinds hij 4 jaar geleden begonnen is met muziek maken, heeft hij een muzikaal repertoire opgebouwd van R&b tot Hip-Hop met Franse invloeden. Verwacht zomerse vibes en dansbare tunes.

Sa7a

Sa7a is een 18-jarige artiest uit Utrecht. Hij is al 3 jaar bezig met muziek en heeft een liefde voor meerdere genres. Verwacht een mix van R&B, Love Drill en Franse Hip-Hop invloeden. Selena

Selena

Selena is een 22-jarige artiest. Haar soulvolle stem laat horen dat ze met volledige passie zingt. Ze laat haar veelzijdigheid zien met zowel Nederlandstalig en Engelstalige popmuziek. Naast covers werkt ze momenteel aan haar eigen singles.

Slick Thug

Slick Thug is een Perzische artiest die trap maakt in een nieuwe jas. Vaak in Farsi, de taal van zijn moederland, zingt hij hele catchy refreintjes en heeft een ijzersterke flow. De manier hoe hij rapt laat zien dat muziek iets universeels is, je hoeft de taal niet te spreken om Slick Thug te begrijpen.

De Rechter

De Rechter is een 20-jarige artiest uit Vleuten. Door inspiratie te halen uit artiesten zoals 2pac, Xxxtentaction en Eminem zet hij met zijn scherpe teksten en liefde voor oldschool hiphop een unieke sound neer.

Zaka B

Zaka B, de next best uit Vianen. Hij is een artiest met veelzijdige flows, zanglijnen en catchy hooks. Vaak combineert hij nederlandstalige teksten met zijn moedertaal. Zijn liedje ‘Zina’ is 100% een track die iedereen wil meezingen.

QS

QS is een hip hop artiest afkomstig uit de Utrechtse wijk Lunetten. Door dope flows te combineren met catchy refreintjes creëert hij een aanstekelijke sound die je aandacht direct trekt.

Naa

2021’s BOKS Awards winner Naa is a 20 year old Ghanianan who lived in the UK
and now resides in Utrecht. She draws inspiration from different aspects of life and makes music that resonates with her lifestyle. By dropping grimey flows on hard hitting beats Naa creates drill music with a unique twist.

Talenten BOKS Cultuurhuis